Over

Ik ben geboren op 23 oktober 1991 in Groesbeek.
Daar werd ik al jong lid van de lokale toneelvereniging en dat toneelspelen is altijd mijn drijfveer geweest in alle jaren daarna.

Annemieke 34eIn 2008 ben ik theater gaan studeren in Arnhem waar ik in 2012 mijn diploma heb behaald. Tijdens die studie kwam ik in aanmerking met verschillende kanten van het theater maken. Ik kreeg les in fysiek spel, improvisatie, stemgebruik, dramaturgie en tekstbehandeling.

Na vier jaar in Arnhem vertrok ik voor een vervolgstudie naar Leeuwarden. In 2016 verliet ik de schoolbanken als afgestudeerd dramatherapeute. Tijdens mijn studie creatieve therapie met als medium drama heb ik stage gelopen in een kindertehuis in Zuid-Afrika. Daar gaf en ontwikkelde ik onder andere trainingen rondom het aanleren van life-skills aan kinderen tussen de 6 en 17 jaar.
In mijn jaarstage heb ik gewerkt met jongeren op een ROC in Groningen. Naast de individuele begeleiding lag mijn focus voornamelijk op het aanbieden van trainingen. Deze trainingen bestonden uit sociale veiligheid binnen klassen, contact met klanten, rouw en verlies, en faalangsttrainingen.
Annemieke 102cAls specialisatie heb ik mij tijdens mijn studie ontwikkeld in het trainingsacteren. Waarbij ik les kreeg in o.a. agressietraining, adviesgesprekken, coaching, communicatievaardigheden, crisiscommunicatie, gesprekstechnieken, teamrollen, psychische stoornissen, volksetypes, mediation en slechtnieuwsgesprekken,
Gewerkt met o.a. de Belbin rollen, DASS-model, Kübler-ross en Roos van Leary.

Per september 2016 werk ik als trainingsactrice en trainer onder de naam Trainingsbureau Annemieke Hermans. Als trainingsactrice ben ik werkzaam binnen diverse opleidingscentra, gemeenten en politieafdelingen.